logo

Berita

Hubungi kami

berkongsi

Penggunaan terbesar kalis air membran

Nov 03, 2017

Qingdao shendun membran kalis air SyarikatTerletak di Daerah negara tinggi dan baru industri di Qingdao. China top 500 perusahaan dalam bahan binaan Cina,dalam pengeluaran, penyelidikan, jualan dan pembinaan di salah sebuah syarikat yang khusus berasaskan penyelidikan waterproofing bahan-bahan.

Dalampertumbuhan pasaran industri pembangunan dan pembinaan merupakan salah satu pemacu utama dalam pasaran ini. Meningkatnya penggunaan kalis air membran dalam aplikasi rawatan air dan pengurusan sisa lagi global memandu pasaran membran waterproofing. Syarikat kalis air Shendun akan menyediakan produk yang berkualiti terbaik untuk anda dan tidak sabar-sabar untuk bekerjasama dengan anda.

Bumbung & dinding adalah penggunaan terbesar kalis air membran, global. Industri-industri pengguna yang semakin meningkat di negara-negara yang sedang pesat membangun seperti China dan India dan kecekapan tenaga merupakan antara pemacu daripada pasaran membran yang kalis air. Kalis air membran seperti TPO, PVC dan HDPE dijangka mempunyai permintaan yang tinggi masing-permohonan. PVC adalah salah satu membran waterproofing mengambil utama pada 2014. Kelebihan utama PVC termasuk pemasangan yang mudah, sifat-sifat rintangan haba yang unggul, penebat cuaca sangat baik, dan adalah cahaya dalam berat badan. 

Membran kalis air akan berkembang dengan cara yang sangat cepat pada masa akan datang.Produk ini mempunyai prestasi yang ketara pada harga yang berpatutan dan kualiti yang terbaik.


Berita yang berkaitan
Produk kami
Membran kalis air
Peralatan Kalis Air
Resin kalis air
Pusat maklumat
Sejarah kita
Sijil kami
Perkhidmatan kami
Maklumat perhubungan

No.32 Siyuan Road High Tech Industrial Development Zone, Shandong Qingdao

Tel: + 86-532-66723995

waterproof2017@126.com

Copyright © Qingdao Shendun Waterproof Technology Co., Ltd Hak Cipta Terpelihara.