logo

Berita

Hubungi kami

berkongsi

Apakah membran kalis air HDPE?

Oct 26, 2017

Polimer berasaskan bukan berasap   membran kalis air pelekat diri   adalah jenis bahan kalis air yang baru digunakan secara meluas dalam reka bentuk kejuruteraan kalis air. Membran ini diperbuat daripada bahan polimer sebagai bahan asas dan disalut dengan lapisan pelekat polimer bukan berasaskan bukan berasaskan aspal. Perlindungan alam sekitar polimer lapisan pelekat diri penentangan penuaan sangat bertambah baik, daripada lapisan membran polimer umum prestasi penuaan lebih unggul.
2 Ciri Produk
1, polimer bukan berasaskan berasaskan kalis air melekat membran kalis air kedua-dua polimer kalis air membran dan kelebihan gegelung diri pelekat, sangat meningkatkan anti-tusukan, penyembuhan diri, rintangan yang tinggi, prestasi suhu rendah, kestabilan kimia yang lebih stabil;
2, polimer bukan berasaskan berasaskan kalis air membran pelapisan dengan teknologi pembinaan diri pelekat, pembinaan lebih mudah;
3, lapisan pelekat sendiri menggunakan syarikat maju pelekat polimer mesra alam, prestasi anti-penuaan sangat baik untuk memastikan kesan pelekat kekal tetap;
4, polimer bukan berasaskan berasaskan kalis air melekat membran untuk mencapai kemungkinan membran polimer tidak menyalurkan air;
5, keselamatan dan perlindungan alam sekitar; substrat polimer dan bahan pelekat sendiri , digunakan secara tidak berbahaya, formula bebas pencemaran bebas toksik.
Pengangkutan dan simpanan
1) penyimpanan dan pengangkutan, jenis yang berbeza, spesifikasi produk harus disusun secara berasingan, tidak boleh bercampur-campur. Elakkan matahari dan hujan, perhatikan pengudaraan. Suhu penyimpanan tidak boleh lebih tinggi daripada 45 ℃, ketinggian stacking tidak melebihi 5 lapisan, meletakkan lapisan tunggal, dilarang dengan pelarut asid, alkali, minyak dan organik dan lain-lain.
2) untuk mengelakkan tekanan kecondongan atau melintang, jika perlu, lembaran dicop.
3) Di bawah keadaan penyimpanan dan pengangkutan biasa, tempoh penyimpanan adalah 1 tahun dari tarikh pengeluaran.
Keempat, penyediaan pembinaan
4.1 Penyediaan teknikal
Penyediaan program pembinaan kalis air, latar belakang teknikal terperinci. Semua kakitangan pembinaan untuk menilai, sijil. Organisasi semua kakitangan pembinaan untuk menjalankan prosedur operasi, norma dan keperluan proses yang relevan untuk belajar, supaya "mengambil petunjuk."
4.2 Penyediaan bahan
Bahan kalis air sebelum memasuki pemeriksaan kualiti pensampelan, pendekatan bahan dan pemeriksaan organisasi, pemeriksaan bahan-bahan yang memenuhi syarat sebelum digunakan.
(1) Di mana untuk memasuki tapak pembinaan membran kalis air hendaklah disertakan dengan buku jaminan kilang, dan nyatakan tarikh pengeluaran, nombor batch, saiz, nama.
(2) selaras dengan piawaian dan keperluan pengawalseliaan yang sesuai untuk pensampelan dan ujian, yang layak selepas penggunaan kuasi.


Berita yang berkaitan
Produk kami
Membran kalis air
Peralatan Kalis Air
Resin kalis air
Pusat maklumat
Sejarah kita
Sijil kami
Perkhidmatan kami
Maklumat perhubungan

No.32 Siyuan Road High Tech Industrial Development Zone, Shandong Qingdao

Tel: + 86-532-66723995

waterproof2017@126.com

Copyright © Qingdao Shendun Waterproof Technology Co., Ltd Hak Cipta Terpelihara.